Kernactiviteiten

Productie  van plano naar opzetdoos:
Sumarbox draagt zorg voor het gehele proces: van ontvangst plano tot het maken van uw opzetdoos. Wij leveren uw opzetdoos op uw bedrijf op de door u  gewenste dag en tijdstip. Natuurlijk kunt u ook uw eigen vervoer regelen. Wij zorgen dat uw vracht op het gewenste tijdstip gereed  staat voor verlading.

Sumarbox verzorgt voor u:

  • Inslag en controle van uw inkomende plano’s of producten
  • Opslag en voorraadbeheer
  • Productie van plano naar opzetdoos
  • Planning en logistiek
  • Warehousing
  • Administratie
  • Begeleiding en bemiddeling inkoop opzetdozen
Sumarbox_opzetmachine.jpg

Heeft u specifieke wensen omtrent uw verpakking laat het ons weten. Of het nu gaat om de maximale stapelhoogte, type pallet,  vragen over een opzetdoos of op het gebied van administratie, wij helpen u heel graag verder.

Logistiek

Door inzet van onze eigen vrachtauto’s zijn wij zeer flexibel en kunnen wij een hoge servicegraad aanbieden. Wij plannen zelf ons transport. Middels een  track & trace systeem zien wij waar uw opzetdozen zich op dat moment begeven. Na ontvangst van uw opzetdozen ontvangt u van ons een getekende digitale vrachtbrief in uw mailbox.

Ons afzetgebied bestrijkt voornamelijk Nederland, Duitsland en  België.

Sumarbox_logistiek.jpg

Warehousing

Naast het productieproces en logistiek verzorgen wij al enkele jaren voor derden de opslag van golf- of massiefkarton, rollen papier of aanverwante producten.

Wij verzorgen voor u de ontvangst van uw goederen. Na controle en telling worden de goederen opgeslagen in ons magazijn. Na uw bestelling worden de goederen klaargezet en gecontroleerd, waarna een vrachtbrief wordt gemaakt. Wij bezorgen uw  product bij het gewenste afleveradres of u kunt bij ons uw goederen komen afhalen.

Sumarbox_warehousing.jpg